Installing a plumbing siphon [0 to 100 things you need to know]
سیفون وسیلهای لولهمانند است که مایع از آن جریان مییابد. این لوله برای انتقال آب از مخزنی در سطح بالاتر به سطحی پایینتر استفاده میشود. سیفون به طور کلی میتواند به وسایل مختلفی اشاره داشته باشد که اجازه میدهند مایع از آنها عبور کند.
اما برای اینکه دقیقتر باشیم، سیفون لولهای با شکلهای مختلف (به ویژه به شکل U وارونه) است که به مایع اجازه میدهد برخلاف جاذبه، از سطح یک مخزن یا سازهای در سطح بالاتر به سمت بالا جریان یابد و سپس به سمت پایین تخلیه شود. در ابتدای کار، مایع ممکن است با فرو بردن در منبع یا مکش به داخل لوله هدایت شود، اما پس از آن جریان آن به سمت بالا بدون کمک (بدون نیاز به پمپ) انجام میشود و جریان آن به سمت پایین تحت
تأثیر نیروی گرانش است.
علم شگفت انگیز سیفون
سیفون وسیلهای شگفتانگیز است که قرنها به بشر کمک کرده است. تا به حال به خالی کردن یک استخر رو زمینی که فاقد خروجی باشد فکر کردهاید؟ شاید برخی افراد به استفاده از سطل برای این کار فکر کنند. اما برای اکثر مردم، اولین چیزی که به ذهن خطور میرسد، خالی کردن آب با استفاده از سیفون است. چگونه این کار را انجام دهیم؟
به سادگی یک سر لوله آب را داخل استخر و سر دیگر را بیرون از استخر، در محلی پایینتر از سطح آب استخر، قرار دهید، جایی که میخواهید آب در آنجا تخلیه شود. روی آن را بمکید، در این حالت میتوانید از دهان خود برای مکش آب استفاده کنید. هنگامی که جریان آب شروع شد، اجازه دهید به خودی خود به تخلیه آب ادامه دهد. این یک نمونهی ساده از کاربرد اصول علم فیزیک است.
استفاده از سیفون قدمتی به اندازهی مصر باستان دارد. گفته میشود که مصریان باستان از آن برای کانالهای آبیاری و در فرآیند شرابسازی استفاده میکردند. این وسیله هنوز هم برای همین اهداف و اهداف دیگری مورد استفاده قرار میگیرد.
بحثهای زیادی در مورد اینکه دقیقاً چه چیزی باعث کارکردن سیفون میشود وجود داشته است. برخی از دانشمندان در گذشته معتقد بودند که نیروی فشار اتمسفر باعث کارکردن آن میشود؛ برخی دیگر بر این باور بودند که برای کارکرد سیفون، هوا باید وجود داشته باشد. اما زمانی که سیفون را در خلا امتحان کردند، همچنان کار میکرد. اخیراً دانشمندان نظریهای ارائه دادهاند که به نظر میرسد توضیح بهتری باشد. این نظریه میگوید نیروی اصلی که در سیفونها عمل میکند و باعث کارکرد آنها میشود، نیروی گرانش است. حتی زمانی که نیروی مکش از بین میرود، همین نیروی گرانش است که آب را به سمت بالا و سپس به سمت پایین در لوله میکشد. این نظریه بر این واقعیت تکیه دارد که در مایع، پیوندهای چسبندگی وجود دارد که مولکولهای مایع را مانند یک زنجیره به هم میکشد. همچنین ممکن است هر سه عامل، گرانش، چسبندگی مایع و فشار اتمسفر، با هم کار کنند تا سیفونها به درستی عمل کنند.
استفاده از سیفون محدود نیست و میتواند در بسیاری از سناریوها کاربرد داشته باشد. از آن میتوان برای تخلیه بنزین از باک سوخت، تخلیه استخر و حوضچهها، خالی کردن بشکهها و حتی در سیستم فاضلاب استفاده کرد.
کاربردهای سیفون
سیفونها هم در خانه و هم برای مصارف صنعتی استفاده میشوند. در منازل مسکونی:
- میتوان آنها را در حمام نصب کرد و در سیستمهای فاضلاب گنجاند.
- آنها بخشی از کارهای لوله کشی آشپزخانه هستند.
- آنها به عنوان شلنگ باغ برای آبیاری باغ استفاده میشوند.
- از آنها برای تخلیه سوخت از باک سوخت وسایل نقلیه استفاده میشود.
- برای خارج کردن آب از استخر شنا و همچنین از حوضچه ماهی استفاده میشوند.
در صنعت:
- از آنها در صنعت пиво سازی برای سیفون کردن آسان و سریع نوشیدنیها استفاده میشود.
- از آنها در صنعت نفت و گاز برای سیفون کردن هم مایعات و هم گاز از سیستم یا مخزن مرکزی استفاده میشود.
- از آنها در سیستمهای آبیاری برای کشاورزی تجاری استفاده میشود.
- آنها به عنوان وسیلهای برای کنترل سیل عمل میکنند.
نصب صحیح سیفون
این راهنما برایتان توضیح میدهد که چگونه سیفون را به درستی نصب کنید.
فرقی نمیکند بخواهید مایع را از آکواریوم، استخر یا حتی بنزین را از وسیله نقلیه خود خارج کنید، سیفون میتواند برای هر یک از این اهداف کاربرد داشته باشد. در برههای از زندگی خود، شاید از اصول اولیه سیفون برای انجام سریعتر و آسانتر کارهایی مانند موارد بالا استفاده کنید. به همین دلیل است که باید یاد بگیرید سیفون چگونه کار میکند.
نیازهای اولیه برای راهاندازی سیفون
شما به موارد زیر نیاز خواهید داشت:
- منبع مایعی که باید منتقل شود.
- یک لوله یا شلنگ که میتواند مات یا شفاف باشد (البته نوع شفاف جالبتر است، زیرا میتوانید مایع را در حال عبور از لوله ببینید).
- محلی برای تخلیه مایع.
- یک پمپ مکش (اختیاری).
قبل از شروع، باید بدانید که مگر اینکه منبع مایع روی سطحی بالاتر از ظرف، واحد، سازه یا سطحی باشد که میخواهید
سوال: اثر سیفون چیست؟
پاسخ: اثر سیفون به آب اجازه می دهد تا از منطقه ای با فشار بالاتر به منطقه ای با فشار پایین تر جریان یابد. در اینجا فشار اتمسفر مایع را به سمت بالا هل می دهد و به نیروی گرانش و نیروهای چسبندگی مایع اجازه می دهد تا عمل باقی مانده را انجام دهند و در نتیجه آب یا مولکول های مایع را از طریق لوله هل دهند.
سوال: هر بار که فشار آب تغییر می کند، چرا آب روی نمای خانه پاشیده می شود؟ برای این مشکل چه کاری می توان کرد؟
پاسخ: مشکل ممکن است مربوط به شیر ضد سیفون یا خرابی شیر کاهش دهنده فشار آب باشد. ممکن است لازم باشد شیر ضد سیفون را بررسی کنید و آنها را جایگزین کنید. فشار آب خود را اندازه بگیرید و یک تنظیم کننده فشار آب نصب کنید. همچنین می توانید یک مخزن انبساط نصب کنید تا به کاهش فشارهای ناگهانی در نزدیکی شیر آب کمک کند.
سوال: سیفون توالت من کار نمی کند. برای نجات از این وضعیت چه باید بکنم؟
پاسخ: شما یا با یک لوله کش اضطراری تماس می گیرید یا خودتان آن را تعمیر می کنید. اگر می خواهید خودتان آن را انجام دهید، ابتدا باید مطمئن شوید که قلاب توالت به طور محکم وصل شده است. خرابی سیفون می تواند به دلیل خرابی فلاش تانک توالت باشد. اگر درب آن پاره شده باشد، ممکن است مجبور شوید یا آن را یا کل سیفون توالت را تعویض کنید. با این حال، توصیه می شود کل سیفون توالت را تعویض کنید. البته ممکن است این مشکل گرفتگی توالت فرنگی هم باشد که با فنر برقی قابل رفع می باشد.
سوال: برگشت آب در سیستم سیفون چیست؟ چرا خطرناک است؟
پاسخ: سیفون یک لوله است که برای حرکت آب فقط در یک جهت طراحی شده است. با این حال، اگر فشار آب کاهش یابد یا در مسیر جریان آب شکستگی وجود داشته باشد، می تواند باعث برگشت آب در جهت مخالف شود. این معکوس شدن جریان آب می تواند آلاینده هایی مانند مواد شیمیایی، گل و لای، کثیفی، کود و غیره را از انتهای گیرنده سیفون به منبع اصلی آب بکشد. این باعث آلودگی کل سیستم آب می شود که می تواند آب را غیر قابل استفاده کند یا سلامت افرادی که از استخر استفاده می کنند به خطر بیندازد.
سوال: چگونه می توانم از برگشت آب در سیفون خودم جلوگیری کنم؟
پاسخ: می توانید از برگشت آب به عقب با نصب وسیله ای به نام شیر یا شیر ضد سیفون جلوگیری کنید. این از برگشت آب جلوگیری می کند. همچنین وسیله ضد برگشت جریان به گونه ای طراحی شده است که هر زمان جریان معکوس آب را حس کند، آن را قطع کند. به این ترتیب، آلاینده ها و سایر مواد ناخواسته را از سیستم مرکزی آب دور نگه می دارد.
سوال: برای سیستم آبپاش، آیا شیر ضد سیفون باید بالای سر اسپری ها نصب شود؟
پاسخ: بله، شیر ضد سیفون باید در نقطه ای بالاتر از سرهای آبپاشی که قرار است روشن یا خاموش شود نصب شود. نباید فقط از ارتفاع متوسط آبپاش ها بالاتر باشد، بلکه باید از تمام سرها (حدود 6 تا 12 اینچ بالاتر از بالاترین سر آبپاش) بالاتر باشد. اگر به این شکل نصب نشود، شیر ضد برگشتی که در سیستم تعبیه شده کار نخواهد کرد. همچنین شیر آب را از دریچه خروج هوا که برای هوا در نظر گرفته شده است بیرون می ریزد. مطمئن شوید که شیر ضد سیفون بالاتر از سطح زمین قرار گرفته است.
چرا شیرهای ضد سیفون آب را نشتی می دهند؟
شیرهای ضد سیفون به دلیل فرسودگی واشر لاستیکی، سوپاپ داخلی یا گیر افتادن آلودگی در درپوش ممکن است دچار نشتی آب شوند. در هر صورت، این امر باعث می شود آب با فشار بالا هر زمان که شیر باز شود از شیر بیرون بریزد.
انواع مختلف سیفون
سیفون ها را می توان بر اساس موارد زیر طبقه بندی کرد:
- شکل سیفون
- نوع پمپ سیفونی که استفاده می شود
- کاربرد سیفون
انواع سیفون بر اساس شکل و طراحی
شکل اساسی سیفون در واقع به شکل U وارونه است که به مایع اجازه می دهد از مخزن به سطح پایین تری جریان یابد. اما همچنین بر اساس سازندگان و اهداف، اشکال دیگری از سیفون ها نیز وجود دارد مانند:
- سیفون نوع U که برای نصب های افقی استفاده می شود
- سیفون نوع حلقه ای که برای نصب های عمودی استفاده می شود
- سیفون دم خوک (پیگتیل)
انواع پمپ سیفون
- پمپ سیفون دستی
- پمپ سیفون برقی قابل حمل
- پمپ سیفون باتری دار قابل حمل
- پمپ سیفون یونیورسال خودرو/سوخت
- پمپ سیفون وکیوم آکواریوم
انواع سیفون بر اساس کاربرد
- سیفون های صنعتی
- سیفون گیج فشار
- سیفون های فاضلاب
- سیفون های دوش
- سیفون های آبیاری
- سیفون زنگوله و حلقه برای سیستم آکواپونیک یا هیدروپونیک
سیفون گیج فشار
سیفون گیج فشار وسیلهای ساده است که برای محافظت از گیج فشار در برابر محیط با دمای بالا (بالاتر از 1500 درجه فارنهایت) مانند بخار استفاده میشود. در گیجهای فشار، دماهای بالا میتواند باعث خوانشهای نادرست یا برخی آسیبها شود. از این رو، سیفونهای گیج فشار اخیراً به گونهای طراحی شدهاند که به طور خاص نیازهای گیجهای فشار را برآورده کنند.
یک سیفون گیج فشار خوب باید بتواند در هر نوع محیط یا سیالی از جمله محیط اسیدی به طور عالی عمل کند. آنها با اجازه دادن به تشکیل تراکم و جمع شدن آن در خود، از گیج فشار محافظت می کنند. به این ترتیب، بخار داغ و بخار مستقیماً با نشانگر تماس ندارند. آنها نه تنها به عنوان محافظ بخار عمل می کنند، بلکه به عنوان محافظ یخ زدگی نیز عمل می کنند. آنها انواع مختلفی دارند مانند:
- سیفون های حلقه ای
- سیفون های گیج فشرده
- سیفون های نوع U
- لوله های مستقیم و زانویی 90 درجه
بسته به مدل، برخی برای نصب های عمودی بهتر استفاده می شوند، در حالی که برخی دیگر برای کارخانه های افقی کاربردی تر هستند. یک سیفون گیج فشار معمولی می تواند از مواد مختلفی مانند فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ، فولاد برنجی و غیره ساخته شود.
لوازم جانبی سیفون
سیفون ها اساساً لولههایی هستند که به مایعات اجازه میدهند از منبع به انتهای گیرنده منتقل شوند، اما در برخی موارد، سیفونها با افزودنیهای اضافی همراه هستند که به عملکرد بهتر و مؤثرتر آنها کمک میکند. بسته به اینکه از سیفون برای چه کاری استفاده می شود، ممکن است همراه داشتن این ویژگی ها الزامی باشد یا نباشد. در اینجا برخی از آنها را لیست می کنیم:
- پمپ های سیفون:
به طور کلی، قبل از شروع جریان مایع در لوله، باید نیروی مکش اعمال شود. استفاده از این نیرو با مکیدن انتهای گیرنده شلنگ با دهان برای برخی افراد رایج است، اما زمانی که مایعات خاصی را که برای سلامتی مضر هستند مانند سوخت را سیفون می کنید، این کار می تواند خطرناک و نامناسب باشد. شما مطمئناً نمی توانید از دهان خود برای مکیدن سیفون های متصل به فاضلاب یا منبع آب غیر بهداشتی برای آبیاری استفاده کنید.
اینجاست که پمپ سیفون به کار می آید. با پمپ سیفون؛ می توانید به راحتی سیفون را آماده کرده و جریان مایع را راه اندازی کنید. پمپ های سیفون بسته به هدف از اندازه ها و طرح های مختلفی برخوردار هستند، اما ویژگی اصلی مشترک آنها این است که یک موتور کوچک دارند که عمل مکش را برای شما انجام می دهد. در برخی موارد برای تامین انرژی پمپ سیفون فقط به منبع تغذیه ای مانند سیستم باتری یا برق نیاز دارید.
فقط کافیست دکمه پمپ را فشار دهید و سپس اجازه دهید کار خود را انجام دهد. از پمپ های سیفون برای انتقال انواع مایعات استفاده می شود. با این حال، توصیه می شود از یک پمپ سیفون برای هر نوع مایعی استفاده نکنید. هر پمپ را برای یک مایع خاص طبق مشخصات سازنده اختصاص دهید.
در مورد فاضلاب، پمپ برای پمپاژ فاضلاب از مخزن عمل می کند.
- شیر یک طرفه سیفون:
شیر سیفون عملکردهای مختلفی دارد.
- از برگشت آب منتقل یا تخلیه شده به سیستم جلوگیری می کند.
- انتقال آب را در انتهای دریافت کننده متوقف می کند.
- برخی از شیرها به ورود هوا به شیلنگ برای پایان دادن به اثر سیفون اجازه می دهند.
- شیرها همچنین از ریختن آب از لوله جلوگیری می کنند.
شیرهای یک طرفه سیفون اساساً به مایع اجازه می دهند در یک جهت جریان یابد و از این رو به طور خودکار از جریان معکوس مایع جلوگیری می کند. از آنجایی که مردم تمایل ندارند اصول اولیه شیرهای یک طرفه را درک کنند، بسیاری از آنها آن را اشتباه متوجه می شوند. شیرهای یک طرفه سیفون مانند هر شیر یک طرفه دیگری خودکار هستند و برای باز یا بسته شدن به کمک خارجی نیاز ندارند.
تا زمانی که یک پمپ درگیر باشد، ممکن است یک شیر یک طرفه نیز مورد نیاز باشد. پمپ های سیفون در محیط های مختلفی مانند مایع، هوا (گاز) و بخار استفاده می شوند. جدا از سیفون ها، شیرهای یک طرفه همچنین در سایر دستگاه ها مانند قطع کننده های خلاصه، خطوط هدر، پمپ های چاه فاضلاب، دیگ های بخار، خطوط بخار، خطوط تزریق و غیره کاربرد دارند.
انواع مختلفی از شیرهای یک طرفه امروزه استفاده می شود مانند:
- شیر یک طرفه توپی
- شیر یک طرفه بالابر یا پیستونی
- شیر یک طرفه نازلی
- شیر یک طرفه لولایی
هر کدام مزیت ها و کاربردهای منحصر به فرد خود را دارد. شما ممکن است برای انتخاب بهترین شیر یک طرفه برای استفاده با سازنده پمپ سیفون خود تماس بگیرید. هنگام انتخاب شیر یک طرفه مورد استفاده، باید به سازگاری مواد تشکیل دهنده شیر یک طرفه با محیطی که از آن عبور می کند، اندازه خط، رتبه آن، طراحی آن، ابعاد آن و نحوه نصب آن (چه عمودی بالا یا پایین یا افقی) توجه کنید.
-
دستگاه های ضد سیفون:
-
شیر/ شیر آب ضد سیفون:
شیر ضد سیفون در بسیاری از نقاط خانه مورد نیاز است: در اتصالات شیلنگ آشپزخانه، استخرهای شنا، توالت و شیرهای پر کننده حمام. در خارج از خانه، آنها همچنین اجزای سیستم سیفون را تشکیل می دهند. این ویژگی شامل یک مهر و موم لاستیکی است که به جریان آب در یک جهت اجازه می دهد.
- شیر/ شیر آب ضد سیفون:
شیر ضد سیفون در بسیاری از نقاط خانه مورد نیاز است: در اتصالات شیلنگ آشپزخانه، استخرهای شنا، توالت و شیرهای پر کننده حمام. در خارج از خانه، آنها همچنین اجزای سیستم سیفون را تشکیل می دهند. این ویژگی شامل یک مهر و موم لاستیکی است که به جریان آب در یک جهت اجازه می دهد.
شیر ضد سیفون یک شیر یک طرفه است که از برگشت مایع جلوگیری می کند و به طور معمول برای ماندن در حالت بسته طراحی شده است. این شیر از برگشت مایع به سیستم مرکزی در صورت افت فشار سیستم جلوگیری می کند. برای سیستم سوخت، شیر برای پمپ های شناور در مخازن روی زمین استفاده می شود و می تواند با دو اصل اولیه کار کند - شیرهای برقی سولئونوئیدی و شیرهای فنری.
- شکستن سیفون:
از طرف دیگر، یک سیستم ضد سیفون جایگزین، مانند شیر ضد سیفون عمل نمی کند. در عوض، به عنوان یک قطع کننده سیفون عمل می کند. هنگامی که پمپ سیفون روشن می شود، این قطع کننده سیفون بسته (برق دار) است، اما زمانی که پمپ خاموش است، قطع کننده سیفون باز (بدون برق) می شود.
قطع کننده سیفون با ورود هوا به شیلنگ یا لوله هنگام عبور مایع از آن عمل می کند. در صورت وجود نشتی در سیفون یا باز ماندن تصادفی شیر، با ورود هوا، فقط مقدار مایعی که در آن نقطه خاص در آن لوله نگه داشته می شود، خارج می شود. به جای اینکه مقدار زیادی مایع از مخزن یا منبع اصلی هدر رود، فقط مقدار کمی از آن از بین می رود. این به این دلیل است که ورود هوا باعث شکسته شدن اثر سیفون شده است.
عملکرد شیر/ شیر آب ضد سیفون در خانه
شیر ضد سیفون در یک سیستم سیفون ضروری است، به جز اینکه اکثر مردم از آن اطلاعی ندارند، آن را درک نمی کنند یا به سادگی آن را "غیرمرتبط" می نامند.
- آنها از برگشت آب آلوده به سیستم آب مرکزی خانه جلوگیری می کنند.
- به جلوگیری از خطرات بهداشتی مرتبط با موارد فوق کمک می کند.
- آنها به محافظت از منبع اصلی آب آشامیدنی، آشپزی و حمام کردن کمک می کنند.
سیفون های ضد بو
سیفون های ضد بو به طور خاص برای هدف قرار دادن بوی بد یا ماندگی در خانه قابل نصب هستند. آنها در بالکن ها و تراس ها مفید هستند زیرا برای بهبود محیط اطراف سوراخ های زهکشی و عرشه ها طراحی شده اند. آنها برای از بین بردن بوی بدی که می تواند از لوله های فاضلاب تا کف یا سقف ساطع شود، عمل می کنند.
سیفون های ضد بو را همچنین می توان برای خروجی دوش برای به دام انداختن بو و در سینک های ظرفشویی برای عملکرد مشابه نصب کرد.
نصب سیفون به روش خودت (DIY)
در نگاه اول، برخی از وسایل ضروری به نظر نمی رسند، اما با بررسی دقیق متوجه می شویم که به آنها نیاز داریم و در خانه یا محل کار به کارمان می آیند. ممکن است سازه هایی مانند سیفون کم اهمیت به نظر برسند، اما با صرفه جویی در زمان و انرژی، ضروری هستند.
با این حال، هزینه استخدام افراد حرفه ای برای نصب این سیستم ممکن است دلسرد کننده باشد. اما اگر اهل انجام کارهای خودتان هستید و برای نصب شخصی آن نگران کثیف شدن دستانتان نیستید، جای نگرانی نیست. خبر خوب این است که نصب سیفون پیچیده نیست و استفاده از آنها بدون دردسر است. آنها فقط برای انجام کار خود به نیروهای چسبندگی بین مولکول های مایع در حال جریان و نیروی گرانش تکیه می کنند.
نصب سیفون برای سیستم آبیاری (به روش خودت)
کشاورزان برای بهبود بهره وری و افزایش محصول، روش های مختلفی را برای اطمینان از تامین آب کافی برای محصولات خود ابداع کرده اند. دو روش اصلی که آنها استفاده می کنند سیستم های آبپاش و لوله های سیفون هستند. در مقایسه این دو، بدیهی است که سیستم آبپاش از نظر اقتصادی آب را بیشتر مدیریت می کند، اما استفاده از لوله های سیفون از نظر هزینه به صرفه تر است. سرمایه، هزینه کارگر، هزینه بهره برداری و انرژی درگیر در نصب سیستم آبپاش معمولاً از صرفه جویی حاصل از مدیریت آب بیشتر است. حتی می توان گفت این کار در وهله اول هدف از نصب سیستم آبپاش را از بین می برد. از آنجایی که اینطور است، چرا به سراغ سیستم سیفون نروید؟
مزایای نصب سیفون چیست؟
مزایای قابل توجه استفاده از سیفون برای آبیاری این است که ارزان تر و نصب آن آسان تر است. علاوه بر این، پس از اینکه آن را آماده کردید (هنگامی که نیروی مکش اعمال شد)، برای کار به نیروی کمی یا اصلاً نیازی ندارد، زیرا نیروی گرانش بیشتر کار را انجام می دهد. اختراع لوله های سیفون برای آبیاری، بهبودی در سیستم آبیاری است، زیرا آنها انتقال آب به ردیف های محصولات را به طور مداوم حفظ می کنند. با بیرون کشیدن لوله سیفون به سرعت می توانید آنها را خاموش کنید.
نصب لوله های سیفون برای آبیاری
اگر در منطقهای زندگی میکنید که آب یک کالای باارزش اقتصادی است، برای تأمین آب مورد نیاز محصولات خود، ممکن است بخواهید سیستمهای آبیاری راهاندازی کنید.
روش سنتی آبیاری که در گذشتههای دور استفاده میشد، آب را از رودخانهها به کانالهای آبیاری و سپس به جویهایی که در زمینهای کشاورزی حفر میشد هدایت میکرد. این فرآیند بسیار پرکار بود زیرا در همین جا متوقف نمیشد.
کشاورزان باید با بیل در کنار نهرهای آبیاری، شکافهایی ایجاد میکردند تا جریان آب به ردیفهای محصولاتشان هدایت شود. همچنین برای قطع جریان آب، فرآیند پیچیده بستن دوباره سوراخها را طی میکردند. این روش نه تنها پرکار بود، بلکه باعث توزیع ناهموار آب در مزارع میشد.
در اینجا مراحلی را برای نصب خودتان لولههای سیفون ارائه میدهیم:
-
ایجاد نهر آب (اختیاری): در صورتی که در نزدیکی زمین کشاورزی، منبع طبیعی آب یا مخزن آب وجود ندارد، باید در کنار مزرعه یک نهر آب (کانال) بتنی کوچک ایجاد کنید. در غیر این صورت، شیلنگ را مستقیماً به منبع آب وصل کنید.
-
پر کردن نهر با آب: با استفاده از شیلنگ، نهر آب ساخته شده را با آب پر کنید.
-
آماده کردن لوله سیفون: یک لوله سیفون تهیه کنید که یک سر آن دارای خمیدگی رو به بالا باشد. این خمیدگی خروجی آب است و به این منظور طراحی شده که آب را به سمتی هدایت کند که خاک ردیفهای محصولات را شستشو ندهد یا فرسوده نکند.
-
قرار دادن لوله در آب: سرِ ورودی لوله را درون آب نهر قرار دهید و به گونهای تنظیم کنید که کاملاً در آب غوطهور شود.
-
ایجاد مکش: با کف دست، انتهای دیگر سیفون را محکم بگیرید تا آن را مسدود کنید. سپس لوله را به جلو و عقب تکان دهید تا زمانی که آب شروع به جریان یابد. (ممکن است استفاده از دهان برای ایجاد مکش پیشنهاد شود، اما آب مورد استفاده برای آبیاری ممکن است کاملاً تمیز نباشد یا خود لوله برای مکیدن مناسب نباشد.)
-
هدایت جریان آب: هنگامی که آب از لوله شروع به جریان میکند، آن را به سمت جایی که میخواهید آب به آنجا برسد هدایت کنید و در آنجا قرار دهید.
-
توجه به شیب: اطمینان حاصل کنید که خروجی لوله در سطحی پایینتر از ورودی که آب از آن وارد لوله میشود، قرار گیرد. این کار باعث میشود نیروی گرانش بر سیالی که از تونل عبور میکند، تأثیر بگذارد.
-
جلوگیری از گل شدن: تا حد امکان سعی کنید جریان آب را از خاک دور نگه دارید تا گل و لای کمتری ایجاد شود.
-
تکرار فرآیند: میتوانید همین فرآیند را روی چند لوله سیفون دیگر نیز انجام دهید. این لولهها را میتوان با توجه به اندازه مزرعهتان در نقاط مختلف بهصورت استراتژیک قرار داد.
نصب سیفون خانگی برای استخر شنا
استخری که به درستی نصب شده باشد، تمایل دارد سطح آب نسبتاً ثابتی را حفظ کند. با این حال، این امر به تعداد افرادی که از استخر استفاده می کنند و آب و هوا نیز بستگی دارد. با باران شدید یا عدم تعادل شیمیایی در آب، ممکن است نیاز به تخلیه استخر یا زمستان گذرانی آن داشته باشید. همچنین ممکن است متوجه خرابی پمپ استخر خود شوید. در نبود پمپ، گزینه آسان بعدی استفاده از سیفون است.
این یک راهنمای گام به گام در مورد نحوه ایجاد یک سیستم سیفون ساده برای تخلیه آب از استخر شنا است.
ابزار مورد نیاز
- یک شیلنگ باغ
- گیره شیلنگ
- درپوش شیلنگ
ابتدا باید ناحیه یا سیستم زهکشی را بررسی کنید تا مطمئن شوید که می تواند کل حجم آب را بدون ایجاد هرج و مرج یا سرریز شدن خیابان و سازه های حیاتی مجاور تحمل کند. مقررات محلی در برخی مکان ها ممکن است تخلیه آب استخر را به فاضلاب خانه شما الزامی کند.
یک سر شیلنگ باغ را داخل استخر شنا قرار دهید و به آرامی اجازه دهید تا به طور کامل در آب غوطه ور شود به گونه ای که هیچ حباب هوا در لوله وجود نداشته باشد.
با نگه داشتن همان انتها، ظرف را تا کف استخر پایین بیاورید. با استفاده از بست شیلنگ، این سر را به انتهای استخر پیچ کنید، در حالی که از درپوش شیلنگ برای بستن سر دیگر در حالی که هنوز در آب غوطه ور است استفاده کنید.
این سر را با درپوش شیلنگ از آب استخر خارج کرده و به سمت ناحیه زهکشی هدایت کنید.
آن را روی زمین قرار دهید و درپوش را باز کنید تا سیفون شروع به کار کند.
برای جلوگیری از برگشت سیفون، به خصوص زمانی که آب را به فاضلاب یا چاه تخلیه تخلیه می کنید، مطمئن شوید که بین انتهای تخلیه شیلنگ و چاه فاصله ای حفظ شود. این همچنین از آلودگی استخر جلوگیری می کند.
اگر می خواهید کل آب را تخلیه کنید، اجازه دهید به طور خودکار جریان یابد. این کار تا زمانی که انتهای دیگر با آب تماس پیدا کند و حباب های هوا در شیلنگ ایجاد شود متوقف نمی شود. از آنجایی که این انتها به کف استخر متصل است، این اتفاق نمی افتد تا زمانی که تقریباً تمام آب تخلیه شود.
اگر فقط می خواهید تا سطح خاصی تخلیه کنید، انتهای تخلیه شیلنگ را بالاتر از سطح آب استخر بالا ببرید یا لوله را از استخر جدا کنید تا سیفون متوقف شود.
قبل از خالی کردن استخر، باید شیرهای هیدرواستاتیک استخر خود را باز کنید. این کار برای جلوگیری از تخریب عرشه و پوسته استخر ضروری است.
نصب خانگی شیر/ شیر آب ضد سیفون
شیرهای ضد سیفون رایج ترین نوع شیرهایی هستند که در سیستم های آبیاری استفاده می شوند. همچنین از آنها در سیستم های شیلنگ در داخل و اطراف خانه استفاده می شود. صرف نظر از اینکه این شیر کجا نصب شود - چه در سیستم آبپاش یا شیر شلنگ - همچنان به همان روش عمل می کند. شیرهای ضد سیفون از برگشت آب جلوگیری می کنند و بدین ترتیب از برگشت آب لوله که ممکن است قبلاً توسط چمن، خاک و مواد شیمیایی آلوده شده باشد به منبع اصلی آب خانه یا سیستم مرکزی مایعات جلوگیری می کند.
اگر متوجه شدید که شیر ضد سیفون قدیمی شما به درستی کار نمی کند، ممکن است بخواهید خودتان آن را با یک شیر جدید جایگزین کنید. انجام این کار بسیار آسان است، شما فقط به چند ابزار دستی ضروری مانند موارد زیر نیاز دارید:
- انبر قابل تنظیم
- آچار لوله کشی
- نوار تفلون
- آچار قابل تنظیم
مراحل نصب
-
قطع آب اصلی: اولین کاری که باید انجام دهید بستن شیر اصلی آب منزل از شیر تامین اولیه است. برخی از شیرها دارای دسته ای هستند که باید آن را در جهت عقربه های ساعت بچرخانید یا اهرمی که باید به صورت عمود بر لوله آب بکشید.
-
جدا کردن شیلنگ: شلنگ باغ یا خط چکه زن آبپاش را در صورتی که سیستم آبپاش همچنان به شیر متصل است جدا کنید. این جایی است که شما شیر ضد سیفون را نصب خواهید کرد.
-
** تخلیه آب:** شیر را باز کنید و اجازه دهید تمام آب داخل لوله ها تخلیه شود.
-
باز کردن شیر قدیمی: با استفاده از انبر یا آچار قابل تنظیم، شیر قدیمی را در جهت خلاف عقربه های ساعت بچرخانید تا جدا شود.
-
اتصال لوله جدید: نوار تفلون را به یک سر لوله کوتاه همراه با شیر ضد سیفون وصل کنید. همان قسمت را در جهت عقربه های ساعت به محل جدا شدن شیر قدیمی پیچ کنید. آچار لوله کشی را نزدیک این اتصال و روی لوله قرار دهید و آن را محکم کنید.
-
اتصال شیر ضد سیفون: نوار تفلون را به سر دیگر لوله کوتاه بپیچید و شیر ضد سیفون را با دست در جهت عقربه های ساعت روی رزوه ها پیچ کنید.
-
تنظیم آچار و سفت کردن شیر: آیا آچار قابل تنظیم روی پدهای آچار در دو طرف درب قرار گرفته است؟ شیر را به لوله محکم کنید و فقط زمانی متوقف کنید که با دسته ای که در موقعیت انتخابی شما قرار دارد محکم شود. می توانید آن را روی یک طرف یا به سمت بالا رها کنید.
-
آزمایش نهایی: اگر به این مرحله رسیدید، تبریک می گویم، شما آن را انجام دادید. سپس می توانید با روشن کردن دوباره شیر اصلی در واحد تامین آب مرکزی، کار خود را آزمایش کنید. شیر ضد سیفون تازه نصب شده را روشن کنید و بگذارید آب حدود 15-20 ثانیه قبل از خاموش کردن آن جاری شود.
-
اتصال مجدد شیلنگ: خط چکه زن یا شیلنگ باغ را دوباره به این شیر جدید وصل کنید.
نکاتی که باید به آنها توجه کنید
- ترکیب رزوه لوله را بررسی کنید: از محصولاتی که پایه نفتی دارند روی رزوه های لوله آب استفاده نکنید.
- بستن شیر اصلی: هر زمان که فعالیت لوله کشی انجام می دهید که شامل بستن شیر اصلی آب برای تخلیه آب از لوله ها می شود، شیر اصلی را به سرعت نببندید. در عوض، این کار را به آرامی انجام دهید تا از خروج ناگهانی آب در لوله ها و باد شدن واشرها جلوگیری شود.
- نوار تفلون: به یاد داشته باشید که نوار تفلون را در جهت عقربه های ساعت دور رزوه لوله بپیچید زیرا حرکت دادن آن در جهت خلاف عقربه های ساعت ممکن است باعث نشتی در اتصال شود.
نگهداری از سیفون
سیفون ها مانند هر وسیله دیگری نیاز به نگهداری دارند. صرف نظر از اینکه در کجا استفاده می شوند، در معرض آسیب هستند و تمایل به تجمع رسوب و زباله در آنها دارند. دور زدن سیفون ها و خارج کردن آنها از سرویس برای تمیز کردن، به ویژه سیفون هایی که در زیر زمین یا زیر جاده های شلوغ قرار دارند، می تواند کار بسیار سختی باشد.
در اینجا دستورالعمل های ساده ای برای نحوه مراقبت از سیفون شما وجود دارد:
- تمیز کردن رسوبات: برای تمیز کردن رسوبات ته نشین شده از سیفون می توان از ابزار خاصی استفاده کرد. برای سازه های سیفون معکوس، روش معمول این است که مواد ذخیره شده را با یک مکانیزم دستی به انتهای پایین قسمت افقی لوله بسته منتقل کنید و سپس رسوبات را خارج کنید.
- روش فلاشینگ: همچنین می توانید از روش فلاشینگ استفاده کنید. در این حالت، آب برای مدت کوتاهی با سرعت بسیار بالا از مجرای عبور داده می شود تا امکان انتقال حجم زیادی از رسوبات فراهم شود.
- تخلیه با تانکر مکنده و واترجت: هر سه ماه یکبار یا هر دو هفته یکبار با استفاده از تانکر مکنده و واترجت، سیفون را تمیز کنید.
- درب های هوشمند: ممکن است درب های هوشمندی در قسمت بالادست سیفون نصب شوند تا امکان نظارت بر سطوح پایین مایع و همچنین پیش بینی نیاز به تمیز کردن را فراهم آورند.
- پمپ لجن کش: برای تمیز کردن موثر می توان یک پمپ لجن کش با شلنگ مکش وارد سیفون کرد.
- چربی زدایی: برای کمک به مبارزه با چربی، باید از چربی زدای مخصوص استفاده کنید.
ممکن است شیر ضد سیفونی که برای سیفون استفاده می شود به دلیل ورود آلودگی به لوله دچار مشکلاتی مانند نشتی شود. همچنین ممکن است به دلیل فرسوده شدن واشر لاستیکی باشد که باعث شود هنگام روشن شدن آبپاش یا شیر آب، آب از شیر بیرون بریزد. در این صورت شیر ضد سیفون باید تعمیر یا تعویض شود.
استخدام یک لوله کش حرفه ای برای سیفون شما
قطعاً همه تمایلی به نصب خود سیفون ندارند. علاوه بر این، حتی اگر به نظر برسد فرآیندهای involved چندان دشوار نیست، باز هم دلایلی برای دریافت کمک حرفه ای وجود دارد، به خصوص زمانی که به کاربردهای پیچیده سیفون مانند سیفون برای سیستم فاضلاب، سیستم آبیاری و مصارف صنعتی اشاره دارد.
چرا استخدام یک متخصص برای نصب سیفون ضروری است؟ یک متخصص یک برنامه و طراحی برای سیستم سیفون ترسیم می کند، اما اگر وسوسه شده اید که نصب را در خانه خود فقط برای صرفه جویی در هزینه انجام دهید، اما مواقعی وجود دارد که نمی توانید سیفون را به تنهایی نصب کنید. بیایید به عنوان مثال، در مورد سیستم آبیاری، به طراحی سیستم آبیاری نیاز دارید. این فقط به نقشه برداری از محل سر آبپاش ختم نمی شود، شما باید عواملی مانند در دسترس بودن جریان آب، فشار آب، نوع نازل مورد استفاده (انواع مختلفی وجود دارد) و سپس محل قرارگیری آنها را برای دستیابی به حداکثر توزیع آب در نظر بگیرید. شما ممکن است از تمام این موارد اطلاعی نداشته باشید، اما یک لوله کش حرفه ای در این زمینه تبحر دارد.
- یک متخصص قطعات مناسب برای تعمیر و محل قرارگیری آنها را می شناسد
سیفون ها اساساً لوله هایی برای عبور آب هستند، اما بیشتر مواقع به تنهایی کار نمی کنند. به عبارت دیگر، آنها با سایر اجزای مانند شیرآلات (برای عملکردهای مختلف)، لوله ها، وسایل برقی، پمپ، کوپلینگ ها، وسایل جلوگیری از برگشت جریان و فیلترها همراه هستند. یک متخصص می تواند موارد مناسب را انتخاب کرده، به درستی قرار دهد و نصب کند.
- برای آماده سازی و قرار دادن لوله های سیفون به یک متخصص نیاز خواهید داشت
لوله ها در واقع در اندازه ها و انواع مختلفی وجود دارند. نوع و اندازه مورد استفاده می تواند به هدف سیفون و محل استفاده آن بستگی داشته باشد. احتمال زیاد این است که شما با دانش اولیه نوع یا اندازه مناسب را برای انتخاب نمی دانید. علاوه بر این، اگر نیاز به برش لوله ها به طول خاصی باشد، ممکن است نتوانید به تنهایی این کار را انجام دهید. یک لوله کش حرفه ای به شما کمک می کند تا لوله مناسب را با اتصالات صحیح نصب کنید تا از خرابی و نشتی احتمالی در آینده جلوگیری شود.
- یک لوله کش مجوز دار هم در مورد شیرآلات بهتر می داند!
ممکن است فکر کنید همه چیز را تحت کنترل دارید تا زمانی که به جایی برسید که مجبور شوید شیرها را تعمیر کنید و در سردرگمی گم شوید. بیایید آن را نادیده نگیریم، شیرآلات اجزای ضروری سیستم سیفون هستند. این همان چیزی است که اساساً باز شدن، بسته شدن و عبور آب از لوله را کنترل می کند. این مانند سیستم نظارتی است. اما بعد، انواع مختلفی از شیرآلات برای مکان های خاص و انجام وظایف خاص طراحی شده اند. یک نصب کننده سیفون حرفه ای در موقعیت بهتری قرار خواهد بود تا بگوید از کدام شیر باید استفاده شود، کجا باید تعمیر شود و چگونه باید تعمیر شود.
هزینه استخدام یک نصب کننده سیفون حرفه ای
استخدام یک لوله کش حرفه ای برای نصب سیفون شما ممکن است بسته به مکان و هدف سیفون، هزینه زیادی داشته باشد یا نداشته باشد. به عبارت دیگر، هزینه با توجه به پیچیدگی سیستم سیفون نسبی خواهد بود. اگر سیستمی است که نیاز به نصب اجزای زیادی دارد و همراه با آن کار فشرده است، پس باید انتظار داشته باشید که هزینه آن کمی بالاتر از یک کار نصب ساده باشد.
با صرف نظر از آن، به طور متوسط، نصب سیفون در مقایسه با نصب برخی دیگر از سازه های ساختمان یا مسکن، هزینه زیادی ندارد. شما ممکن است شکایت کنید که استخدام یک متخصص گران است، اما استخدام یک آماتور نیز به شما فایده ای نخواهد داشت و ممکن است در تلاش برای انجام آن به تنهایی شکست بخورید. استخدام یک متخصص همیشه نتیجه خواهد داد.
best plumbing tehran
بسیاری از تعمیرات مربوط به لوله های آب و فاضلاب را خودتان می توانید انجام دهید. مثلا زمانی که فشار آب کم است میتوانید سر دوش را تمیر کنید، کنتور آب را بررسی نمایید و یا چندین کار ساده دیگر هم انجام دهید. اما کار وقتی سخت می شود دیگر خودتان نمیتوانید آن را انجام دهید و نیاز به یک متخصص خواهید داشت. مثلا برای لوله بازکنی شبانه روزی در تهران نیاز به متخصص لوله بازکنی شبانه روزی در تهران و همچنین دستگاه های مناسب این کار می باشد.
البته موضوع تنها به تماس با شماره لوله بازکن فوری تهران ختم نمی شود، بلکه پیدا کردن شرکتی معتبر با سرویسکاران با اخلاق در شبانه روز مهم است. شاید این مورد برای خیلی ها اهمیت نداشته باشد، اما اگر کیفیت کار و تضمینی بودن آن برای شما مهم است، قطعا انتخاب یک شرکت چاه بازکنی معتبر و با تجربه برایتان اولویت خواهد بود.
لوله بازکنی در فوری تهران کاملا تضیمنی
گرفتگی اغلب لوله های فاضلاب معمولی است و به دلایل زیر رخ میدهد:
گرفتگی توالت با دستمال کاغذی
گرفتگی لوله فاضلاب با مو و لجن
گرفتگی توالت با مدفوع
گرفتگی لوله با چربی و روغن
این نوع گرفتگی ها توسط شرکت لوله بازکنی شهرک محلاتی با استفاده از بهترین دستگاه ها و مجرب ترین لوله بازکنی فوری تهران انجام می شود. روال کار به این صورت است که سرویسکار با استفاده از فنر برقی گرفتگی را کامل باز می کند و لوله را باز شده تحویل مشتری میدهد. برای اطمینان از این موضوع کافی با کشیدن سیفون و یا ریختن آب با شدت بالا مکش لوله فاضلاب را بررسی نمایید تا اگر مشکلی بود مجددا سرویسکار شرکت، کار را برای شما انجام دهد.
برخی دیگر از گرفتگی ها سخت و پیچیده هستند که برای باز کردن آنها نیاز به تجربه کافی و همچنین فنرهای قوی می باشد. اغلب گرفتگی های سخت به خاطر ریختن سیمان، دوغاب یا حتی قیر داخل لوله فاضلاب رخ میدهد. این موارد بیشتر در ساخت و سازها و یا بازسازی منازل اتفاق می افتد. باز کردن این نوع گرفتگی های سخت نیر توسط لوله بازکنی خیابان فوری تهران به راحتی انجام می شود. برای انجام کار و درخواست سرویسکار کافی است بصورت شبانه روزی با شماره موجود در سایت تماس بگیرید و درخواست اعزام نیرو دهید.
لوله بازکنی فوری تهران شبانه روزی
همانطور که در ابتدای همین مطلب ذکر شد، شبانه روزی بودن یک مرکز و یا شرکت لوله بازکنی ارزان در تهران تهران بسیار مهم است. چرا که امکان دارد موقعی لوله شما بگیرد که ندانید با چه کسی باید تماس بگیرید و یا از کجا باید فردی را جهت چاه بازکنی فوری تهران به منزلتان بیاورید تا مشکلتان را حل کند.
شرکت رفع گرفتگی لوله های فاضلاب با آگاهی از این موضوع اقدام به استخدام چاه بازکن های بسیار زیادی در تمامی مناطق تهران نموده تا شیف شب خود را هم تکمیل و آماده خدمات رسانی به شهروندان عزیز نماید. به این ترتیب شما عزیزان به راحتی میتوانید از خدمات ۲۴ ساعته لوله بازکنی فوری تهران به راحتی و بدون دغدغه استفاده نمایید. برای اعزام نیرو تنها کافی است با شماره ثبت شده در سایت که بصورت سیار و شبانه روز فعال است تمای بگیرید و درخواستتان را ثبت نمایید تا کاملا فوری و سریع سرویسکار در محل حاضر شود.
لوله بازکنی تهران سریعتر و ارزانتر از بعضی شرکت ها!
در سال های گذشته معمولا مشتریان باید ساعت ها و یا حتی روزها منتشر میماندند تا یک فرد متخصص برای باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب آنها به منزلشان برود. امروزه دیگر اینطور نیست و به دلیل استخدام نفرات بسیار زیاد، نیروهای فنی در سراسر تهران مستقر شده اند تا با تماس مشتری، فرد مورد نظری که در منطقه مستقر شده به آدرس اعلام شده اعزام گردد.
برای مثال اگر شما نیاز به لوله بازکنی مجیدیه در تهران داشته باشید معمولا لوله بازکن مورد نظر از مناطقی مثل شرق از بزرگراه شهید چمران، غرب از بزرگراه یادگار امام، بزرگراه جلال آل احمد از شمال و خیابان آزادی از جنوب همچنین بزرگراه شهید چمران، بزرگراه یادگار امام، بزرگراه جلالآل احمد، خیابان آزادی اعزام خواهد شد.
به این ترتیب پس از تماس با شرکت لوله بازکنی، شما سریعترین لوله بازکنی فوری فوری تهران را تجربه خواهید کرد تا دیگر بیش از حد منتظر رسیدن سرویسکار چاه بازکن به منزل یا محل کارتان نباشید.
نحوه ارائه خدمات لوله بازکنی منطقه فوری تهران در شرایط شیوع ویروس کرونا چگونه است؟
در حال حاضر با توجه به اینکه در شرایط بد شیوع ویروس کرونا هستیم و حتما برای شکست دادن این ویروس منحوس باید نکات ضروری و لازم را رعایت نماییم، پرسنل شرکت لوله بازکنی تخلیه چاه تهران نیز وظیفه خود میدانند تا حداقل برای کم کردن باری از روی دوش کادر پزشکی و پرستاری نکات خیلی ساده مثل ماسک زدن یا شتشوی دست ها را برای سروبسکاران خود یک قانون تعیین کند تا آنها این موارد را رعایت کنند.
در واقع در این شرکت برای ارائه خدمات لوله بازکنی فوری تهران، تمامی سرویسکاران این مجموعه هنگام ورود به منزل یا محیط کار مشتری حتما باید ماسک بزنند و همچنین تا حد ممکن تمامی مراحل انجام کار بدون کثیف کاری صورت گیرد.
همچنین فنرهای استفاده شده بعد از هر کار شسته می شوند تا در آدرس بعدی از فنر تمیز استفاده شود. همچنین کلیه لوله بازکن های فوری تهران رعایت های لازم جهت پیشگیری از انتقال ویروس کرونا را انجام میدهند تا ما نیز بتوانیم از انتقال کرونا پیشگیری نماییم. با رعایت این نکات هر چند به اندازه کوچک در این کار سهمی داریم اما خرسندیم که باری روی دوش کادر پزشکی و پرستاری اضافه نمیکنیم.
از چه دستگاهی برای لوله بازکنی فوری تهران استفاده می شود؟
دستگاه های متعددی برای ارائه خدمات لوله بازکنی در فوری تهران وجود دارد که هر کدام بنا به شرایط و همچنین نوع و سختی گرفتگی توسط سرویسکار انتخاب می شوند. البته در میان این دستگاه ها، یکی از آنها که همان فنر برقی است قادر است تمامی گرفتگی ها را باز کند و همچنین از دیگر دستگاه ها قیمت مناسب تری دارد و همچنین کثیف کاری آن نیز تقریبا صفر است.
دستگاه های لوله بازکنی عبارتند از:
دستگاه فنر برقی با ژنراتور
دستگاه ساکشن یا همان مکنده
دستگاه پمپ
دستگاه واترجت
در شرکت لوله بازکنی تهران در اغلب موارد از فنر برقی استفاده میشود چون مزیت های بسیار زیادی نسبت به دیگر دستگاه ها دارد که شامل موارد زیر می باشد:
توان باز کردن هر نوع گرفتگی حتی گرفتگی با سیمان و دیگر مصالح ساختمانی
انجام کار با حداقل کثیف کاری که تقریبا میتوان گفت صفر است.
اندازه کوچک دستگاه باعث می شود جای کمی بگیرد و به همین دلیل کار در فضای سرویس بهداشتی حمام انجام شود و چیزی داخل پذیرایی آورده نشود.
حمل و نقل آسان توسط سرویسکار
و موارد بسیار دیگر که سبب شده تا اکثر شرکت های چاه بازکنی فوری تهران از فنر استفاده نمایند.
زمان رسیدن سرویسکار به محل چقدر است؟
معمولا زمان رسیدن سرویسکاران لوله بازکنی، تخلیه چاه، رفع بوی بد فاضلاب و رفع گرفتگی توالت فرنگی و ایرانی به محل در سراسر تهران تقریبی است و حدودا ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا لوله بازکن فوری تهران به محل برسد. چون شرکت چاه بازکنی تمامی مناطق تهران را تحت پوشش خدمات خود قرار داده به همین خاطر در هر محله که باشید، نیروی فنی مورد نظر از نزدیکترین نقطه به شما اعزام می گردد تا سریعا در محل حاضر شود.
همچنین میتوانید برای ساعتی که منزل یا محل کار هستید تماس بگیرید و زمان مد نظر خود را تعیین کنید تا در همان زمان سرویسکار اعزام شود. ما شبانه روز در تلاش هستیم تا برای رفاه حال شما عزیزان، خدمات لوله بازکنی فوری تهران را بصورت شبانه روزی بصورت کاملا فوری در اختیارتان قرار دهیم. با ما تماس بگیرید.